NEO SOUL KAI R\'N\'B ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

NEO SOUL KAI R\'N\'B ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

O Bilal στο Half Note από 2 έως 5 Νοεμβρίου

23 Οκτωβρίου 2013


Ο πολυδιάστατος Bilal, σημαντική μουσική προσωπικότητα του neo Soul και  R&B χώρου, προσθέτει στις στάσεις  της  Ευρωπαϊκής περιοδείας του και την Ελλάδα, δίνοντας ένα λόγο προσμονής στους λάτρεις  αυτού του είδους μουσικής και όχι μόνο. Έρχεται με το συγκρότημά του για πρώτη φορά στην Αθήνα για 4 εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note Jazz Club και συγκεκριμένα από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.



Τον Bilal τον γνωρίζουμε και από τις συνεργασίες του με σημαντικά μουσικά πρόσωπα όπως είναι οι Dr. Dre, J Dilla, Soulquarians, Common, Guru, Beyonce, Jay Z, Erykah Badu, Robert Glasper, Roots, Jill Scott, Mos Def, Boney James, Musiq, Sa-Ra, Lupe Fiasco, Chrisette Michele και πολλοί ακόμα. Δείχνοντας έτσι την πολυδιάστατη ιδιοσυγκρασία του με τελευταίο παράδειγμα, το αισθαντικό άλμπουμ του A love Surreal με λίγο πιο ακουστικό ήχο, το οποίο βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στις υψηλότερες θέσεις των Charts της R&B.

Παρέα στην περιοδεία του έχει τους : Conley Whitfield Jr.(μπάσο), Steve McKie(κρουστά), Corey Bernhard (πλήκτρα),  Ed Riches (κιθάρα) και Micah Robinson(φωνητικά).

info
HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  20 eur (bar, με μπύρα ή κρασί) 30 eur (σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί) 40 eur (vip τραπέζι, με μπύρα ή κρασί)
Πληροφορίες Κρατήσεις - 210 9213310